Waarom Music- DJ licht en geluid?

“Wij zorgen samen met u dat het door u georganiseerde feest of evenement een succes wordt”

Onze Passie

Voor al onze collega's gaat het om hetzelfde; Onze passie voor licht en geluid.

Veelzijdigheid

Of het nu gaat om een feestje bij u thuis, een bedrijfspresentatie, schoolfeest, een bruiloft of een ander soort evenement. Wij verzorgen de techniek met bijpassend licht en geluid.

Budget

Wij werken met het budget dat u ter beschikking heeft. Of dit nu gaat om grote of kleine bedragen, wij maken samen met u een plan op maat.

Over Ons

Waarom kiezen voor Music- DJ licht en geluid?

Deze vraag krijgen wij regelmatig. Daarom geven wij u hier graag antwoord op. Wij onderscheiden ons van andere bedrijven binnen Enschede en omstreken niet alleen door onze apparatuur maar ook door onze manier van werken. Ons bedrijf kent 0 fulltimers of mensen die van dit bedrijf en/of werk afhankelijk zijn van hun vaste inkomen. Voor al onze collega’s gaat het om hetzelfde: onze passie voor het vak.

Wij nemen de verantwoordelijkheid om het door uw georganiseerde feest of evenement tot een succes te laten worden. Daarbij gaan we niet voor een ‘het was een leuk feest/evenement’ maar streven we naar ‘het was een geweldig en fantastisch feest/evenement!’. Uiteraard zijn we allemaal in het bezit van een VCA diploma en heeft onze hoofd technicus een geldig EHBO en BHV diploma

 

Ons team

Maak kennis met de mensen die ervoor gaan zorgen dat uw feesten, partijen en evenementen een succes worden.

Eigenaar Music- Dj licht en geluid

Olaf van der Kuil

Gediplomeerd specialist in licht- en geluidstechniek. Tevens (trotse) eigenaar van Music- Dj licht en geluid en meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van lichts- en geluidstechniek en muziek op evenementen groot en klein.

Lichttechniek, reparatie & onderhoud

Mathijs Krieger

Gediplomeerd elektrotechnicus en daarom chef van reparatie en onderhoud. Tevens meer dan 8 jaar ervaring als licht- en geluidstechnicus en dj op diverse feesten, partijen en evenementen. 

Dj & entertainer

Rosa Huntjens

Kan als geen ander zorgen dat de voetjes van de vloer komen en neemt uw gasten mee in een avond die niet meer wordt vergeten.