Waarom Music- DJ licht en geluid?

“Wij zorgen dat uw feest of evenement een groot succes word”

Onze Passie

Voor al onze collega's gaat het om hetzelfde; Onze passie voor licht, geluid, beeld, feest en met name de evenementen.

Veelzijdigheid

Of het nu gaat om een feestje bij u thuis, een bedrijfspresentatie, schoolfeest, een bruiloft of een ander soort feest. Wij verzorgen het bijpassende licht en geluid.

Budget

wij werken met het budget dat u ter beschikking heeft. Of dit nu gaat om grote of kleine bedragen, wij maken samen met u een plan op maat.

Over Ons

Waarom kiezen voor Music- DJ licht en geluid?

Deze vraag krijgen wij regelmatig. Daarom geven wij u hier graag een antwoord op. Wij onderscheiden ons van andere bedrijven binnen Enschede en omstreken niet alleen door onze apparatuur maar ook door onze manier van werken. Ons bedrijf kent 0 fulltimers of mensen die van dit bedrijf en/of werk afhankelijk zijn van hun vaste inkomen. Voor al onze collega’s gaat het om hetzelfde: onze passie voor het vak.

 

Wij nemen de verantwoordelijkheid om het door uw georganiseerde feest of evenement tot een succes te laten worden. Daarbij gaan we niet voor een ‘het was een leuk feest/evenement’ maar streven we naar ‘het was een geweldig en fantastisch feest/evenement!’. Uiteraard zijn we allemaal in het bezit van een VCA diploma en heeft onze hoofd technicus een geldig EHBO en BHV diploma

 

Ons team

wij zijn een team van 4, die van onze hobby ons werk hebben gemaakt.

Eigenaar Music dJ

Olaf van der Kuil

Gediplomeerd specialist in licht en geluidtechniek. Jaren lange ervaring als DJ op verschillende feesten, partijen en evenementen.

Lichttechniek

Mathijs Krieger

Gediplomeerd elektrotechnicus. Mede door zijn studie veel ervaring en verstand van lichttechniek.

ICT

Rick Siebum

Gediplomeerd ICT’er en heeft een enorme passie voor muziek.

Alleskunner

Rosa Huntjens

Een alles kunnende dame met een grote passie voor licht en geluid.